Superspetters Superhelden Zwemles (voor TOS)

Zwemmen is SUPER leuk! Zwemmen in een zwembad, meer of de zee is een ontzettend leuke activiteit voor jullie gezin en nog gezond ook!

Zwemlessen zijn in een waterland als Nederland geen overbodige luxe en wanneer jouw kind een taalontwikkelingsstoornis heeft, kan het nog een uitdaging zijn om de juiste zwemlesmethode te vinden. Jouw kind is gebaat bij veel herhaling, weinig afleiding en heeft soms net wat meer tijd nodig, dus met lessen van 30 minuten kom je dan vaak niet ver genoeg.

Tijdens de Superhelden zwemlessen van Super Family zullen de docenten in het water bij uw kind zijn. Zij zullen uw kind tijdens instructies voorzien van visuele voorbeelden en geven de ruimte om uw kind te laten kijken naar andere kinderen om de technieken door te krijgen. Door het gebruik van waterspelletjes en missies worden zwemlessen opeens leuk en heeft uw kind in no-time een zwemdiploma!

Voordelen Superhelden zwemles:

  • Groepjes niet groter dan 6 kinderen.
  • Docent in het water aanwezig.
  • Visuele voorbeelden ter ondersteuning.
  • 1 uur zwemles per keer.
  • Ouders mogen bij de les kijken of mee in het water indien gewenst.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen van de Superhelden zwemlessen.

Methode

Wij maken gebruik van de Superspetters. We hebben voor deze methodiek gekozen omdat zij iets beter aanpassen aan de belevingswereld en ontwikkelingsbehoeften van de kinderen:

  • Bij Superspetters haal je 1 diploma die gelijk staat aan het oude C. Alle technieken die bij diploma A, B en C aan bod komen worden geleerd. Uw kind hoeft hierdoor maar 1 keer af te zwemmen, indien uw kind bekend is met faalangst, is dit een fijne manier om uw kind te leren zwemmen. Uw kind krijgt tussentijds leuke beloningen.

 

Wilt u meer informatie of uw kind opgeven voor proefzwemmen? Neem dan contact met ons op!

 

Age Group : 5-12
Class Size : 6
Pricing €30
Sessions In overleg na proefzwemmen

Class Start