Workshop: TOS in het gezin (Taalontwikkelingsstoornissen in het gezin)

TOS in het gezin heeft veel impact binnen het gezinsleven. Wij nemen je mee in de wereld van TOS als ouders.

Onze kinderen met TOS ontwikkelen zich anders dan kinderen zonder stoornis of met gedragsproblemen. De kern van de meeste gedragsproblemen komen namelijk voort uit dat onze kinderen met tos zich niet goed uit kunnen drukken. Daarom is het juist handig om bepaalde dingen te weten zodat jij als ouder jouw kind met tos optimaal kan ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeling.

Daarom bieden wij een sprekende workshop waarin we jullie als ouders meenemen in ons eigen gezinsleven, we onze ervaringen en inzichten delen en we laten zien wat werkt en wat niet werkt bij ons. Daarnaast zal onze pedagoog je voorzien van de meest recente kennis binnen opvoeding en ontwikkeling over TOS. We laten zien wat voor zorg er beschikbaar is en geven we, spelenderwijs, je tips en inzichten mee die direct thuis toepasbaar zijn.

Omdat iedereen anders is, iedereen unieke kwaliteiten heeft en andere opvoedingsstijlen, is er tijdens deze workshop heel veel ruimte om zelf vragen te stellen of jouw eigen situatie voor te leggen waar je direct antwoord op kunt krijgen.

Van ouder tot ouder, staan wij voor je klaar, op deze leuke, speelse en warme workshop!

Deze workshop is ook interessant voor zorgprofessionals of docenten om inzicht te krijgen hoe een kind met een taalontwikkelingsstoornis zich ontwikkelt binnen het gezin.

De kosten voor deze workshop bedragen €25,- per persoon.

Age Group : 18+
Class Size : 5-100
Pricing €25
Sessions 1

Class Start

Related Classes