Super Family Experience Center

In 2025 openen we onze deuren!

example: Unbo playcenter Sidney by Pal Design GroupWeg met de steriele omgeving!

Wat is er nu fijner dan een plek waar ouders en kinderen welkom zijn. Waar ouders en kinderen in een speelse en uitdagende omgeving kunnen genieten, leren, ontdekken en spelen, zowel overdag als in het weekend!

Na een succesvolle pilot van het Ouder & Kind café zijn wij tot de conclusie gekomen dat veel ouders het fijn vinden om ergens terecht te kunnen, maar dat het CJG of instellingen vaak een stap te ver is.

Met het Super Family Experience Center maken we daar een eind aan!

Experience Center en Taalontwikkelingsstoornissen

Het is niet alleen onze missie om TOS op de kaart te zetten, we willen alle expertise onder 1 dak te hebben en mensen te informeren over wat TOS inhoudt, wat voor invloed dit heeft op zowel de ontwikkeling van het kind als binnen de ontwikkeling van het gezin. In de meeste gevallen wordt de nadruk op de taalontwikkeling gelegd, maar door zo’n focus op taal te leggen, worden andere gebieden een beetje vergeten. Onze ervaring is dat veel ouders hier vaak in het donker worden gelaten. Wanneer bij kinderen een vermoeden van TOS of een diagnose tot stand komt, kunnen ouders een aantal cursussen volgen. Toch valt er na de cursussen begeleiding weg en iemand die de situatie van ouders begrijpt. Daarom vinden wij het belangrijk dat voor deze ouders ook een plek is waar zij altijd terecht kunnen.

Rotterdam en opvoedingsondersteuning

Example of Nubo Play center Sidney by Pal Design Group

Daarnaast zien we dat veel mensen in Rotterdam vragen hebben over opvoeding en zich niet begrepen voelen wanneer de opvoeding niet vanzelf gaat. Om al deze punten tot verbinding te brengen openen wij een experience center waar het gezin, taal en ontwikkeling centraal staan.

Een ruimte waar je uitgedaagd wordt, waar je jezelf kunt zijn en waar je dingen kunt leren, maar ook gewoon even tot rust kunt komen onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers terwijl uw kinderen spelen in het superhelden HQ of in het taalbos.

Een ruimte waar altijd mensen aanwezig zijn die blij zijn dat je er bent en jouw vraag over taalontwikkeling, TOS, Autisme, opvoeding, onderwijs, passend onderwijs of ontwikkeling van kinderen ten alle tijden willen beantwoorden. Geen afspraken meer maken, gewoon jouw vraag beantwoord, wanneer jij daar behoefte aan hebt en wanneer jij dat wilt!

 

Waar?

Ons Experience Center zal haar deuren openen in Rotterdam Zuid en is makkelijk bereikbaar met zowel OV als eigen vervoer.

 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide brochure of meer informatie over onze plannen!

Foto’s ter inspiratie van het Nubo Indoor Play, Sydney door: Pal Design Group

.